Kolme vinkkiä kiharoihin ilman lämpömuotoilua

Haluaisitko kauniit kiharat, mutta sinua ei ole siunattu sellaisilla luonnostaan? Arasteletko lämpömuotoilun käyttämistä? Olet oikeassa paikassa! Tässä kirjoituksessa esittelemme kolme vinkkiä siihen, kuinka saada kauniit kiharat ilman rautoja, kihartimia tai föönejä.

Keinot kihartamiseen ovat monet

Lämpömuotoilun haitat ovat tulleet monille tietoon vasta viime vuosina. Kiharrusraudoille ja muille vastaaville välineille on kuitenkin välillä tarvetta, esimerkiksi silloin kun aikaa ei ole käytettävissä paljon. Kuumuuden aiheuttamat vauriot voidaan tällöin minimoida käyttämällä lämpösuojasuihketta. Jos suinkin pystyt varautumaan etukäteen, on silti aina parempi vaihtoehto käyttää lämmöttömiä menetelmiä, jotta voit pitää hiuksesi paremmassa suojassa.

Hiustesi lisäksi myös Bitcoin-varojesi suojaaminen on tärkeää. Lue Bitcoin-lompakoista lisää osoitteesta bitcoinlompakko.com

Vinkki 1: Käytä hiusrullia

Erilaiset rullat, tangot ja papiljotit ovat helppo tie upeisiin kiharoihin. Sinun tarvitsee vain jakaa hiuksesi osiin ja pyöritellä kukin hiusosio rullan ympärille. Voit käyttää isoja rullia saadaksesi väljemmät laineet tai pienempiä rullia tiukempien korkkiruuvikiharoiden luomiseksi. Jotkin mallit ovat hyvin pehmeitä ja huomaamattomia ja sopivat täten esimerkiksi yön yli pidettäviksi. Osa taas sopii paremmin kosteisiin hiuksiin muutaman tunnin ajaksi jätettäviksi. Muotoilutuotteiden käyttö voi olla tarpeen, jotta kiharat kestävät menossa mukana.

Vinkki 2: Ploppaus

Plopping tai ploppaus on tekniikka, jolla hiukset kuivataan kiharaystävällisesti ja ilman lämpövälineitä. Hiusten pesun jälkeen kuivaa hiukset ensin pehmeällä pyyhkeellä tai paidalla ja laita niihin sitten esimerkiksi muotovaahtoa. Ota seuraavaksi t-paita ja aseta se tasaiselle alustalle, esimerkiksi sänky toimii oikein hyvin. Kumarru eteenpäin ja laske pääsi paidalle niin, että hiuksesi laskeutuvat kauniisti pään alle. Kerää sitten paita pään ympärille niin, että kaikki hiusten päät jäävät sen alle ja solmi paita kiinni. Anna hiusten olla näin, kunnes ne ovat täysin kuivat. Ota lopuksi paita pois ja saat luonnollisen kauniit kiharat!

Vinkki 3: Käytä kiharoita parantavia tuotteita

Kuten jo mainitsimmekin, kiharoiden muodostumista ja niiden pysymistä voi edistää käyttämällä erilaisia muotoilutuotteita, kuten muotovaahtoa, hiusgeeliä ja suolasuihketta. Ne voivat auttaa parantamaan jopa luonnostaan suorien hiusten rakennetta lisäämällä hiuksiin volyymiä ja pitoa. Etsi tuotteita, joissa on myös hoitavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Yhdessä hyvien muotoilutuotteiden ja sinulle sopivan kihartamismenetelmän kanssa saat sekä kauniit että hyvinvoivat laineet.